Pisk sammen egg og melis til skum med en visp. Ha deretter i anis og kirsch og pisk det sammen.
Spe med hvetemel og elt det til det dannes en fast deig med eltekrok hvis du bruker maskin, eller for hånd.
(Hvis eggene er store må du kanskje ha i litt ekstra hvetemel. Deigen bør heller være litt for tørr, enn for våt).
Strø litt hvetemel på benken. Kjevle ut halvparten av deigen ca. ¾ cm tykk. Strø litt hvetemel på den glatte deigen og løsne den fra bordet. Da blir det lettere å jobbe med formene. Stryk deigen glatt med hånda og stikk/skjær ut kakene. La de tørke på stekebrett med bakepapir i 20-24 timer.
Stek kakene på 150 °C varmluft i 15 minutter. Avkjøl på rist.
Strø litt hvetemel på benken. Rull en lang pølse på ca. ¾ cm tykk. Lag 3 skrå snitt med en kniv og kutt av biten. Fortsett slik du du har mange Chräbeli. La de tørke på stekebrett med bakepapir i 20-24 timer.
Stek kakene på 150 °C varmluft i 12 minutter. Avkjøl på rist.