Del squashen i to, skrap ut innmaten av squashen og legg squashen i en langpanne. Forstekes på 200 grader i 10 minutter.
Stek løk og hvitløk, tilsett så tomaten og krydderet. Tilsett kjøttdeig og stek den gylden. Tilsett halvparten av osten og rør godt om. Nå skal dette fylles i squashen. Strø resten av osten på toppen og stek det på 200 grader i 20 minutter.
Finhakk innmaten til squashen og fres dette lett i en kjele. Tilsett kyllingbuljong, appelsinsaft, øl, og kokosmelk i en kjele og kok det ned til 1/3.
Kok opp tagliatellen. Når det er igjen 2 minutter, helles vannet av og tagliatellen blandes inn med sausen og kokes lett inn i sausen.
Da er det bare å servere. Velbekomme :-)
Alle typer pasta kan brukes istedenfor tagliatelle.
Kokosmelk kan byttes ut med fløte hvis man liker det bedre.
Hvis man vil ha en vegetarrett, kan man steke vegetar kjøttdeig istedenfor storfe kjøttdeig.
Vil man ha lavkarbo, så bytt ut tagliatelle med ristede blomkålbuketter. Da kutter blomkålblomstene til små biter og stekes uten fett i stekepanne til de er gyldne. Finkutt resten av blomkålen og tilsett i sausen, bruk en stavmikser og blend det til en fløyelsmyk konsistens. Så er blomkålbukettene klar til å tilsettes i sausen.