Sett stekeovnen på 180 grader.
Pisk egg og sukker til eggedosis.
Sikt mel, potetmel, bakepulver og vaniljesukker inn i eggedosisen og rør godt sammen.
Legg bakepapir i en langpanne, hell i røren og bre det godt utover. Stek den i midten av ovnen i ca 15 minutter.
Legg matpapir på benken med sukker strødd over. Bruk heller for mye sukker enn for lite hvis du er usikker på mengden. Velv så rullekaken på bakepapiret og la den ligge med formen over seg til den er helt nedkjølt. Da beholder rullekaken fuktigheten.
Hell de fryste bringebærene i en kjele og kok opp.
Hell i sukkeret og kok det til det har konsistensen til hjemmelaget syltetøy.
Kjøl ned bringebærsyltetøyet
Pisk kremfløten til krem, hell så i den nedkjølte bringebærsyltetøyet og bland det godt sammen.
Ta av langpannen med bakepapiret og skjær til alle 4 kantene, så alt blir rett og pent.
Smør bringebærkremen over rullekakebunnen, legg på friske bringebær.
Rull kaken forsiktig med hjelp av bakepapiret bunnen ligger på. La kjøten vende ned.
pisk kremfløte og sukker til krem og smør det over rullekaken. Pynt med friske bringebær og server.