Fres finhakket bacon, løk og sopp lett i litt smør, før du avkjøler det.
Bland dette godt sammen med medisterfarse og hakket persille til en jevn masse.
Krydre svinesnitzel med salt og pepper. Fordel soppfarsen jevnt over alle fire svinesnizzlene over hele overflaten. Strø så ost over og trykk det lett ned så det ikke så lett detter av.
Pynt de gjerne med litt sopp og persille.
Ha litt smør i en ildfast form og sett den midt i stekeovnen. Sett stekeovnen på 220°C.
Når ovnen er klar tar du ut den varme ildfaste formen, legger i svinesnizzlene og setter den tilbake i stekeovnen i 5 minutter.
Etter 5 minutter tar du den ildfaste formen ut og heller i hvitvin og kremfløte og setter den ildfaste formen tilbake inn i ovnen. Senk temperaturen til 160°C og la de steke i den senkende temperaturen i 20 minutter.
Server med ønsket tilbehør. På bildet er det servert svinesnitzel med soppfyll, med den reduserte kraften fra hvitvin og fløte og aligot.
Kjøttet er saftig og smakfull.
Er sausen veldig flytende, kan du sile den i en kjele og koke den litt tykkere mens kjøttet hviler.
Server med Aligot, røsta, annapotet eller pastaskjell.
Tilbehør som er godt til:
- Smørstekt spinat, eller
- Smørstekt løk, gulrot og selleri kuttet i julienne, med litt innkokt estragonlake.