Gå tilbake
Gresk salat
Forberedelse
20 min
 
Antall: 4 posjoner
Ingredienser
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts sitronsaft
  • 1 ss tørket oregano
  • 1 crispisalat eller hjertesalat
  • 250 g cherrytomater
  • 1 rødløk
  • 1 agurk
  • 300 g oliven, gjerne kalamataoliven
  • 150 g fetaost i biter
Fremgangsmåte
  1. Bland olivenolje og oregano i en liten skål før du stratert med salaten.

  2. Vask alle grønnsakene før bruk.

  3. Kutt salaten i grove biter og ha i en bolle.

  4. Del cherrytomatene i to og ha over salaten i bollen.

  5. Skrell og kutt rødløken i to og kutt i tynne strimler. Ha det over salaten i bollen.

  6. Del agurken i to og kutt i skiver. Ha det over salaten i bollen.

  7. Vend salaten godt og topp pent med oliven og fetaost. Fordelt olivenoljen jevnt over hele salaten.

Tips
  1. Server gjerne med tzatziki.