Bland alle ingrediensene godt i en skål og la det stå til servering
Kok opp vann med salt og kok pastaskruene etter instruksjon på pakken (ofte ca. 10 minutter). Avkjøl i kaldt vann og la renne av seg.
Vask alle grønnsakene. Forvell raskt sukkerertene i 10 sekunder, før du avkjøler de raskt igjen i kaldt vann/isvann (dette fordi sukkererter kan være forurenset med bakterier som E-coli, salmonella og shigella).
Skrell rødløk og kutt halvmåne strimler, del cherrytomat i to, kutt paprika i strimler, kutt sukkererter i 2-3 grove biter og ha alt i en bakk sammen med pastaskruene.
Vend curry mango dressingen godt inn I pastasalaten og ha det over en bolle eller et fat.
Dryss over ruccusalat, maldonsalt og kokkosflak.
Grove biter av kyllingfilet eller svinenakke er godt i denne pastasalaten.
Lag gjerne dressingen noen timer i forveien eller dagen før, da smaken får satt seg bedre.
Dressingen kan brukes til alt fra pastasalater, til hamburger og mere til.
Smak til med sylteagurk, så blir den mer syrlig.