Selleriburger
Skrell og vask selleriroten. Skjær i 1 cm tykke skiver og prøv å justere slik at de får en burger størrelse. (Bruk også endene, selv om de er mindre. Her kan du bare legge flere ved siden av hverandre på hamburgerbrødet).
Gni seller burgerne i olivenolje, salt og pepper. Stek de på bakepapir i ovnen på 180°C i 10 minutter.
Avkjøl selleriburgerne, før du vender de i mel, pisket egg, og så i panko. Stek de panerte selleriburgere gyldne i stekepannen med litt olje.
Stek de panerte selleriburgere gyldne i stekepannen med litt olje.
Ha gulrot, hjertesalat og vårløk i en bolle.
Ha chili, ingefær, salt eddik, sukker og vann i en kjele. Kok opp under omrøring til sukkeret er oppløst.
Ta kjelen av platen og tilsett fiskesaus og sesamolje. Hell laken over grønnsakeneog vend grønnsakene godt i blandingen. La grønnsaksblandijngen trekke i kjøleskapet i 30 minutter.
Bak chili i ovnen på 190°C i 10 minutter. Skrell hvitløk og fjern stilken på chilien. Blend alt sammen til en fløyelsmyk blanding.
Bland alle ingrediensene, så er den klar til bruk.
Del hamburgerbrødene på midten og stek de med snittsiden ned i en stekepanne til overflaten er lett gylden.
Ha på chilimajones
Ha på godt med sursøte grønnsaker og hoisin dressing over.
Legg på to skiver selleriburger, med hoisin dressing mellom. Ha chilimajones på toppen.
Legg på lokket og server med pommes frittes eller annet ønsket tilbehør.