Forrett,  Snacks istedenfor snop

Marinerte Kyllingvinger/Buffalowings

Kyllingvinger/Buffalo-wings
Forberedelse
5 min
Tilberedningstid
30 min
Totalt
35 min
 
Antall: 4
Ingredienser
  • 1 kg ferske kyllingvinger
Marinade
  • 3 ss soyasaus
  • 3 ss teriyakisaus
  • 1 ss chilisaus
  • 1 ss matolje
  • 1 ss sennep
  • 1 ts hvitløkspulver eller fersk hvitløk
  • 1 ts løkpulver eller fersk løk
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts spisskumin
  • 1/2 ts koriander
  • 1/2 ts kanel
Fremgangsmåte
  1. Bland marinaden i en bolle og hell det over kyllingvingene i en stor ildfast form. Gni marinaden godt inn i kyllingvingene.

  2. Stek kyllingvingene på 220 grader i 30 minutter.

Tips
  1. Er kyllingvingene fryste, så stek de 10 min lengre.

  2. Mariner vingene dagen før, så trekker marinaden inn i kjøttet.

  3. Vil man redusere saltmengden, så får man kjøpt soyasaus med mindre salt.

  4. Når kyllingvingene er ferdig kan man helle litt av kraften i en skål og blande med rømme eller cremefraiche. Dette blir en god dip til kyllingvingene.

  5. Ta vare på kraften som er igjen og frys det ned en plastpose, som isterninger eller i en boks. Det blir kjempe godt som kraft i supper og gryter der man trenger kjøttkraft. Da slipper du å bruke penger på buljong og du har laget kraften helt selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »