Drikke,  Forsiden,  Oppskrifter

Mango lassi

Når vi spiser på indiske og pakistanske restauranter, får vi ofte mulighet til å bestille mango lassi og det smaker helt nydelig. Søt melkete drikk som er både lett syrlig og søt samtidig.

Det er få ingredienser og meget lett å lage. Du justerer smaken lett ved å tilsette mer mango, kulturmelk, eller melis. Melk kan også tilsettes, men vi liker den med bare kulturmelk.

Den fungerer godt som en forfriskning i sommervarmen, kveldskos, som etter maten. Kos deg 🙂

Mango lassi
Forberedelse
10 min
 
Antall: 2 glass
Ingredienser
  • 8 stk isbiter
  • 300 g tint mango, eller kjøtt fra 2 stk mango
  • 5 dl kulturmelk
  • 4 ss melis
Fremgangsmåte
  1. Knus isen i en blender.

  2. Tilsett resten av ingrediensene og kjør det godt til en jevn masse, så det ikke er noen biter at fruktkjøtt igjen.

  3. Legg isbiter og sugerør i 2 glass og hell i mango lassi.

  4. Så er det bare å nyte herligheten 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »