Kjøkkenhagen

Dag tolv, mindre jord

Ja, nå skjer det saker her. Det er deilig å se at kjøkkenhagen begynner å forme seg. Men jeg er litt bekymret for at jeg har lite jord tilgjengelig. Så jeg må se om jeg må begynne å ha brattere trinn mellom gangveien og pallekarmene. Men jeg vet ikke hvor dypt jeg kan grave før at jeg treffer fjellet, så her handler det om å føle seg frem når man graver.

Men det er godt å se at jeg greier å lage trinnene uten at jorden kollapser før jeg får satt opp rammene som holder alt på plass. Jeg prøver å ikke grave mer enn jeg må, slik at det fortsatt er mye fast jord som underlag.

Jeg er også ganske fornøyd med trappene. Her bruker jeg hellestein som er igjen fra inngangspartiet og knekker de i to, slik at trinnene ikke blir for store. De fleste knekker i 3 eller 4 biter, men da setter jeg de bare sammen, så går det nok greit. Så får vi se med tiden om de må byttes ut, eller om de passer helt prefekt.

Jeg legger godt med stein under og jord på toppen, før jeg så plasserer hellesteinen på toppen. Det ser ut til å gå bra, så får vi se med tiden om vi må etterfylle mer jord eller stein når det har kommet en del regnbyger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »