Frokost & lunsj

Focaccia med tomat, aioli og spekepølse

Focaccia med tomat, parmesan og spekepølse
Forberedelse
5 min
Tilberedningstid
15 min
Totalt
20 min
 

Denne er av en halv langpanne focaccia.

Antall: 4
Ingredienser
  • olivenolje
  • aioli
  • 2 stk tomater
  • 1/2 stk løk
  • 50 gr revet parmesan
  • 50 gr tynne skiver av spekepølse
Rucculasalat
  • 1 pose rucculasalat
  • 1 ss honning
  • 2 ss balsamico
Fremgangsmåte
  1. Del focacciaen på midten og legg de med den delte siden opp. Hell litt olivenolje på focaccialokket og bunnen, smør så på med aioli.

  2. Bland honningen og balsamico i en bolle. Vend inn rucculasalaten så den blir marinert. Legg rucculasalaten på focaccia bunnen.

  3. Kutt tomatene løken i tynne skiver. legg dette på lagvis opp rucculasalaten.

  4. Strø på parmesan og legg så spekepølseskivene lagvis på toppen. Legg på focaccia lokket og del focacciaen i 8 biter.

  5. Så er det bare å servere focaccia med god kaffe, juice og det som skulle passe inn til å skape god stemning. Håper det smaker 🙂

Tips
  1. Hvis honningen er fast, så legg bollen i ett vannbad, så honningen smelter. Man kan også varme den i micro.

  2. Dette er perfekt å ta med som matpakke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »