Forsiden

Det søte liv

Jeg har ett problem og det er at jeg alltid er så søtsugen etter å spist middag. Det tar ca. en halv time etter middagen, så har jeg lust på noe søtt og godt. Kjæresten min og Fluffy rister bare på hodet, fordi ingen av dem har det problemet..

Når kjæresten min har lyst på noe godt, så går det på saltstenger og når Fluffy har lyst på noe godt så går det på kattemynte eller kattegodt. Så hva kan jeg gjøre for å fikse på dette..?..

Jeg sto en dag å presset appelsinjuice og var på vei til å kaste appelsinkjøttet, så gikk det opp ett lys for meg. Hvorfor ikke prøve å bruke det i yoghurt og søte yoghurten med appelsin istedenfor å bare alltid bruke honning. Så jeg la appelsinkjøttet i en skål og la det i kjøleskapet.

På kvelden etter middagen så kom selvfølgelig søtsuget og jeg tok utfordringen. Naturell yoghurt havnet i skålen, sammenrørt med bittelitt honning, kanskje halvparten av det jeg normalt ville brukt og jeg la noe av appelsinkjøttet på toppen. Det så skikkelig digg ut og jeg ble egentlig overrasket hvor bra en slik enkel kveldskos så ut.

Jeg rørte alt sammen og smakte på det. Fy søren det smakte digg! Det beste var at det faktisk dekket søtsuget og jeg hadde ikke lyst på noe mer den kvelden. Jeg har gjort dette hver gang jeg har hatt lyst på noe søtt de siste to ukene å det føles så godt å dekke søtsuget med yoghurt med appelsin og honning istedenfor å sprette en sjokolade eller annet søtt. De gangene jeg ikke har presset appelsinjuice, så bare skreller jeg en appelsin og finhakker halvparten til yoghurten og andre halvparten spiser jeg og kjæresten min ved siden av. Nam.

Så jeg anbefaler å ha naturell yoghurt hjemme og prøve deg frem med det du har tilgjengelig. Lykke til 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »