Kjøkkenhagen

Dag fire, fem og seks

Nå kjenner jeg det godt i ryggen ja!

Vi hadde to trær som for sikkert mange år siden er kappet ned, men stubbene står igjen og den ene stubben fikk jeg fjernet relativt lett. Det var bare grave meg litt rundt og rive den opp. Den var så tørr at den ikke veide så mye som jeg var redd for.

Men den andre stubben… Å herregud… På søndag fikk jeg opp den første stubben, da hjalp kjæresten min meg i 3 timer også fortsatte jeg tre timer etter at hun gikk inn med en vond rygg. Så totalt 9 timer for oss begge.

Så kom mandag, i går og jeg holdt på i 10 timer, med en liten pause i mellom. Jeg fikk gravet meg ned foran trestammen for å få oversikt over hvordan røttene sitter.

I dag brukte jeg 7 timer på å grave frem de øverste røttene. Det er som en blekksprut med mange armer som går sidelengs. Jeg fikk spadd opp mye av jord og stein og sagd over alle røttene som var øverst. De var ganske tjukke.

Jeg tenkte jeg kunne rykke litt på den, men nei- den satt bom fast. Så da har jeg gravd ned en grop i front og graver meg innover på undersiden. Teorien min er at når jeg graver meg innover, så vil etterhvert over halvparten av stammen stå uten feste under seg og velte forover. Så om det er noen røtter som sitter under trestammen, så vil disse forhåpentligvis knekke da trestammen velter forover.

Men fy fxxx! Nå er jeg så sinnsykt lei av den trestammen. Jeg har brukt like mye tid på den nå, som jeg har brukt på hele øverste del av hagen. Å det værste er at jeg ikke engang har fått vekk den forbanna trestammen. Men jeg skal holde motet oppe, for nå er det KRIG og jeg skal vinne over den trestammen. Ferdig snakka!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »