Frokost & lunsj,  Snacks istedenfor snop

Vaffel med reinsdyrpølse og aioli

Vaffel med reinsdyrpølse og aioli
Forberedelse
5 min
Tilberedningstid
20 min
Totalt
25 min
 
Antall: 10 stk
Ingredienser
  • 10 stk vafler
  • 1 pk ruccula
  • 1/2 ss honning
  • 1 ss balsamico
  • 1 stk løk i tynne strimler
  • 2 stk tomater i tynne skiver
  • Spekepølse av reinsdyr i tynne skiver
  • Aioli
Fremgangsmåte
  1. Bland honning og balsamico og mariner ruccula i blandingen.

  2. Ta litt marinert ruccula på vaffelen. Legg så på løk, tomat, spekepølse og aioli. Brett vaffelen og fest med en tannpirker.

  3. Da er det klart til servering. 

Tips
  1. Er honningen fast, varm det i vannbad, eller i microbølgeovn før du blander inn balsamico.

  2. Ost som parmesan, eller chevre kan også brukes i vaffelen.

  3. Dette er supert å ha med på langtur, en frisk og smaksrik niste.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »