Vaffel med reinsdyrpølse og aioli
25. mars 2019
Vaffel med reinsdyrpølse og aioli
Forberedelse
5 min
Tilberedningstid
20 min
Totalt
25 min
Antall: 10 stk
Ingredienser
- 10 stk vafler
- 1 pk ruccula
- 1/2 ss honning
- 1 ss balsamico
- 1 stk løk i tynne strimler
- 2 stk tomater i tynne skiver
- Spekepølse av reinsdyr i tynne skiver
- Aioli
Fremgangsmåte
-
Bland honning og balsamico og mariner ruccula i blandingen.
-
Ta litt marinert ruccula på vaffelen. Legg så på løk, tomat, spekepølse og aioli. Brett vaffelen og fest med en tannpirker.
-
Da er det klart til servering.
Tips
-
Er honningen fast, varm det i vannbad, eller i microbølgeovn før du blander inn balsamico.
-
Ost som parmesan, eller chevre kan også brukes i vaffelen.
-
Dette er supert å ha med på langtur, en frisk og smaksrik niste.
Forrige
Spicy kjøttboller med spätzli
Nyere
2 kommentarer
Knut Michael
Ser utrolig godt ut 🙃👌
Fluffy
Ja, denne er smakfull 😉