Kjøkkenhagen

Kjøkkenhagen

Jeg og kjæresten min bestemte oss i fjor for å gjøre om vår hage til kjøkkenhage når snøen i år har smeltet.

Nå har snøen smeltet og ingen av oss har lyst til å starte med dette. Det føles som det store prosjektet og det frister så vanvittig lite nå som dagene er lysere og varmen kommer.

Jeg sitter her giddelaus og føler mer for å telle ruter på strien på veggen, enn å starte i hagen. Jeg har ingen unnskyldning, fordi jeg har utstyret jeg trenger. Det lånte jeg i fjor og har stått i boden siden da. Jeg har alt jeg trenger… Pokker!

Fluffy koser seg på terrassen da. Han er alltid fornøyd. Skulle gitt han en spade, så kunne han hjulpet oss. Får se om han kommer bortom når jeg får startet. Kanskje blir han nysgjerrig på hva som foregår.

I fjor begynte vi å kompostere. Vi kjøpte en kompostbøtte fra Clas Ohlson og en kompostbinge fra Bauhaus som vi har ute i hagen. Så er målet å kompostere all matavfall vi har, så blir det til næringsrik jord til kjøkkenhagen. Det har fungert ganske bra å kompostere til nå. Det er jo alltid like kjipt å måtte tømme innholdet i kompostbøtten ut i kompostbingen, for det lukter ikke så godt også må jeg vaske bøtten etterpå. men det er gjort på 10 minutter, så latskap lenge leve… Det funker helt fint. Jeg legger ut bilde av kompostbøtten vi har på kjøkkenet senere.

Ja, som dere sikkert forstår så vil jeg heller sitte her å skrive, enn å gå ut å jobbe. Kjæresten min ringte meg og sa at hun er hjemme om ca 1,5 time, så da har jeg litt tid på meg til å være ute i hagen. Men nope, jeg tar ett bilde av meg selv og klapper meg på skulderen med ordene «Så flink du har vært å tatt bilde av deg selv med den fremtidige kjøkkenhagen i bakgrunnen». Vi starter der!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »