Dessert,  Tilbehør

Ostekrem

Ostekrem
Forberedelse
5 min
Tilberedningstid
10 min
Totalt
15 min
 
Antall: 1 lag på 28 cm springform
Ingredienser
  • 125 g kremost
  • 60 g Romtemperert smør
  • 2 dl melis
  • 2 ts vaniljesukker, eller vanilje fra en vaniljestang
Fremgangsmåte
  1. Pisk sammen alle ingrediensene til en luftig ostekrem. Smør over kaken og nyt 🙂
Tips
  1. Er honningen fast, så varm den i vannbad, eller mikrobølgeovn.

  2. Skal du ha lavkarbo ostekrem, så bytt ut melis med sukrinmelis.

  3. Ta vare på vaniljestangen, den kan brukes opp til 4 ganger til koking av varme drikker og desserter. Etter bruk skyller du vaniljestenger i varmt vann, rister av vannet og legger den til tørk. Vaniljestangen må være helt tørr før du legger den tilbake i sin beholder.

Trykk her for oppskrift på eplekake uten sukker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »