Kjøkkenhagen

Dag tjueen og tjueto

Ja nå er vi i gang. I dag sådde vi litt av hvert og det er så deilig å endelig kunne begynne med det som virkelig er spennende.

Vi sådde ruccula, roman salat, gulrot, reddik og vårløk.

Fluffy er som vanlig med, men i dag har det vært så varmt, så han la seg godt ned i jorden ved siden av rabarbraen. Der er det litt kjølig da ripsbusken gir godt med skygge.

I tillegg så har jeg tørket to løkskalker i to dager som jeg i dag gravde ned i kjøkkenhagen som en liten test, etter å ha lest at det kan fungere fremfor å bruke en hel løk.

Jeg hadde også vårløk som jeg har kappet av roten på og lagt i ett glass med vann i 4 dager. Nå har den virkelig slått røtter, så disse har jeg også lagt ned i jord i kjøkkenhagen, så ser vi hvor mye vi kan få ut av «restene» fra middagen 🙂


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »