Kjøkkenhagen

Dag to

Da var dag to her og jeg har fått gjort en god del i dag også. Jeg merker det godt i både armer og rygg i dag etter i går. Men jeg følte det gikk bedre å grave opp hagen i dag, da jeg har lært meg litt mer grave teknikk etter i går.

I dag brukte jeg ca 3 timer på å grave cirka like mye som jeg i går gravde på i underkant av 4 timer.

Jeg merker det er mer stein jo lengre ned jeg kommer, så jeg er spent på hvordan enden av hagen er. Det er mulig jeg velger å spa en del jord fra innerste del av hagen og utover og dermed jevne ut hagen for å få mer jord som er dyrkbar helt nederst. Men det får jeg se på når jeg kommer lengre ned.

Jeg fant en del flate stein og noen metallbøyer som jeg har tatt vare på. Steinene vet jeg er fyllmasse fra da rekkehuset ble bygget, men metallbøyene er jeg usikker på hva har vært til. Jeg spadde i en stor metallstang som jeg tror kan være det som viser grunnen min, men jeg er usikker på hva disse metallbøyene er fra. Alle lå i området ved det gamle gjæret, så satser på at jeg ikke har fjernet noe som skal signalisere noe. Kanskje jeg kan bruke det i kjøkkenhagen senere.

Da er jeg ferdig for i dag også blir det å fortsette i morgen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »