Kjøkkenhagen

Godt med hjemmedyrket mat

Nå har vi endelig fått nyte noe av det vi har dyrket. Romansalaten, rucculasalaten og reddikene er store og fine.

Reddikene er klare når de synes over jorden. Husk å vaske de godt før de nytes.
Reddikkene har grodd godt og de smaker helt nydelig!

Vi lagde wurstsalat og det smakte helt nydelig! Det er noe helt spesielt å spise mat man selv har dyrket. Det føles renere og hvertfal jeg får så god samvittighet når jeg vet jeg spiser noe som ikke har reist hverken verden og Norge rundt for å gi meg mat på bordet.
Se så flotte de blir. De kan nok bli enda større, men vi greier ikke å vente med å spise de 😀
Romansalatene er dyrket samtidig, men noen vokser veldig raskere enn andre. Fordelen da er at man hele tiden får nye store salater hver gang man trenger det, så slipper noen å bli dårlige fordi alle blir ferdige samtidig.
Rucculasalatene vokser like ujevnt som romansalaten. De er sådd samtidig, men vokser forskjellig. Så vi spiser de største og jobber oss nå gjennom. Nam!
Man må jo bare spise disse, så gode på smak!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »