Frokost & lunsj

Frokost tallerken

Frokost tallerken
Forberedelse
20 min
Tilberedningstid
5 min
 
Antall: 4
Ingredienser
400 g tomatbønner
12 skiver bacon
4 stk Pølser delt i 4
Ferskpresset appelsinjuice (2 appelsin gir ca. 1,5 dl appelsinjuice)
Eggerøre
  • 8 stk egg
  • 2 dl helmelk eller kremfløte
  • 4 g salt
  • 2 g finmalt hvitt pepper
  • 1 stk grovraspet trøffel, eller 100 g grovkuttet sopp
Fremgangsmåte
Tomatbønner
  1. Ha tomatbønnene i en kjele og kok opp. La de hvile på svak varme, mens du lager resten av maten

Pølser og bacon
  1. Stek bacon og pølsene uten fett i stekepannen til de har fått en fin farge. Legg opp pølsene og baconet på tallerken, før du så steker eggerøren i bacon fettet.

Eggerøre
  1. Pisk egg, helmelk eller kremfløte, salt og hvitt pepper til en luftig røre og tilsett trøffel eller sopp

  2. Ha stekepannen på medium varme og ha så eggerøren i pannen. Rør godt hele tiden, til at eggerøren har den konsistensen du liker. Selv foretrekker vi den litt bløt, mens Fluffy liker eggerøren helt tørr.

God frokost 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »