Curry mango dressing
Denne curry mango dressingen har jeg jobbet med over tid for å slippe å bruke dressingflasker, da jeg synes de ofte har en litt syrlig og noen ganger syntetisk smak. Når du lager den selv er det rene råvarer og du kan bestemme smaken underveis, fremfor å måtte ha et standardprodukt som er alminnelig.
Curry mango dressing er veldig god på sandwich og i pastasalater. Selv liker jeg noen ganger å tilsette finhakket sylteagurk og ha litt mindre mangochutney, så blir det en mer syrlig dressing og passer godt som hamburger dressing.
- 100 g majones
- 100 g lettrømme eller seterrømme
- 85 g mangochutney
- 1 ts Dijonsennep
- 2 ts karri
- 0,5 ts gurkemeie
- 1 ts paprikapulver
- 0,5 ts løkpulver
- 0,5 ts hvitløkpulver
- 1 ts sitronsaft
-
Bland alle ingrediensene godt i en skål og la det stå til servering
-
Lag gjerne dressingen noen timer i forveien eller dagen før, da smaken får satt seg bedre.
-
Dressingen kan brukes til alt fra pastasalater, til hamburger og mere til.
-
Smak til med sylteagurk, så blir den mer syrlig.
2 kommentarer
Anita
Ser det er et glass med dijon-sennep på bildet, men ikke i oppskriften. Skal den ikke i dressingen?
Fluffy
Hei Anita. Det stemmer at det skal være 1 ts dijonsennep. Oppskriften er korrigert og riktig nå 🙂