Frokost tallerken
28. februar 2020
Frokost tallerken
Forberedelse
20 min
Tilberedningstid
5 min
Antall: 4
Ingredienser
400 g tomatbønner
12 skiver bacon
4 stk Pølser delt i 4
Ferskpresset appelsinjuice (2 appelsin gir ca. 1,5 dl appelsinjuice)
Eggerøre
- 8 stk egg
- 2 dl helmelk eller kremfløte
- 4 g salt
- 2 g finmalt hvitt pepper
- 1 stk grovraspet trøffel, eller 100 g grovkuttet sopp
Fremgangsmåte
Tomatbønner
-
Ha tomatbønnene i en kjele og kok opp. La de hvile på svak varme, mens du lager resten av maten
Pølser og bacon
-
Stek bacon og pølsene uten fett i stekepannen til de har fått en fin farge. Legg opp pølsene og baconet på tallerken, før du så steker eggerøren i bacon fettet.
Eggerøre
-
Pisk egg, helmelk eller kremfløte, salt og hvitt pepper til en luftig røre og tilsett trøffel eller sopp
-
Ha stekepannen på medium varme og ha så eggerøren i pannen. Rør godt hele tiden, til at eggerøren har den konsistensen du liker. Selv foretrekker vi den litt bløt, mens Fluffy liker eggerøren helt tørr.
God frokost 🙂