Marinader & dressinger

Marinade til lam

Denne marinaden til lam er fantastisk god og så utrolig rask å lage!

Hvis du mangler noen av ingrediensene og ikke har mulighet til å handle det inn, så er det bare å skippe den ingrediensen og/eller improvisere med noe annet du tror kan være godt.

Selv er vi ganske glad i chili og det kan fint tilsettes fersk chili uten frøene for en spicy smak, eller ta med frøene hvis du synes det godt å kjenne at du lever når du spiser 😀

Marinade til lam
Forberedelse
5 min
 
Antall: 4 posjoner
Ingredienser
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss Teriyaki
  • 1 ss balsamico
  • 1 ts grov sort pepper
  • 1/2 ts Koriander, fersk eller tørket
  • 1/2 ts paprikapulver
  • 1/2 ts Hvitløk, finhakket fersk, eller i pulver
  • 1/2 ts timian, fersk eller tørket
  • 1/2 ts spisskummin
Fremgangsmåte
  1. Bland alle ingrediensene og gni det godt inn i kjøttet.

Tips
  1. Mariner gjerne kjøttet 1-2 dager i forveien. Da setter smaken seg godt inn i kjøttet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »